RKincaid

DANIEL SJÖBERG är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm och har erfarenhet från såväl teater och musikal som film och tv. Han har bland annat spelat Jesus i Jesus Christ Superstar och Amadeus i pjäsen med samma namn. I Stockholm har man kunnat se Daniel i ett flertal produktioner på Stockholms Stadsteater, däribland Du kan kalla mig mamma, GG, Mor kurage och Henrik IV, samt i en av huvudrollerna i Ted Gärdestad-musikalen Sol, vind & vatten på China Teatern.

2005 gestaltade han fotbollslegendaren Nacka Skoglund i pjäsen Artisten – Storyn om Nacka Skoglund på Nya Casinoteatern i Stockholm. I Globen har man kunnat se honom i rollen som Huxley i föreställningen Walking with Dinosaurs 2009 och 2012. På TV har han bland annat medverkat i långköraren Rederiet, samt de två BECK-filmerna Rum 302 och Familjen.

Sedan våren 2016 har man även kunnat se Daniel i succéföreställningen Från Broadway till Duvemåla som turnerat runt om i Sverige.

www.danielsjoberg.se

FJohnson

VIKTORIA TOCCA är utbildad vid Ballettakademien i Göteborg och har av amerikansk musikpress sagts ha en av vår generations vackraste röster. Hon fick bland annat stor uppmärksamhet när hon knep huvudrollen som kejsarinnan Sissi vid världspremiären av musikalen Ludwig II i Tyskland år 2000, och hon är en av de yngsta sångerskorna någonsin att bli godkänd av Andrew Lloyd Webber för huvudrollen som Christine i Phantom of the Opera – en roll hon axlade under två år i Köpenhamn.

2016 nominerades Viktoria i hela 18 kategorier vid den årliga prisgalan Indie Music Channel Awards i Los Angeles – varav hon tog hem segern i sju klasser, bland annat ”Årets album”.

Sedan dess har vi kunnat se Viktoria i den hyllade musikalkonsertturnén Från Broadway till Duvemåla, som spelas runt om i Sverige inför fulla hus sedan våren 2016 – en föreställning hon även producerar.

www.viktoriatocca.com

Bud Johnson

ROLF LYDAHL är en frilansande skådespelare med över 30 års erfarenhet av film, tv, teater, musikteater och musikal. Sedan Rolf avslutade sin utbildning på Teaterhögskolan i Malmö 1984 har han gjort stora roller på ett flertal av landets teatrar – som Stockholms Stadsteater, Riksteatern, Göteborgs Stadsteater, Göta Lejon, Teater Västmanland, Västanå Teater, Malmö Opera och Göteborgsoperan.

Vi har sett honom i klassiker som Jesus Christ Superstar, Evita, Hair, Romeo och Julia, Hamlet och Hemsöborna, bland mycket annat. Nyligen sågs han som Monsieur Firmin i The Phantom of the Opera på Cirkus och han medverkar just nu i Billy Elliot på Stockholms Stadsteater.

Vi har även sett honom på film och tv, som i Skärgårdsdoktorn, Så vit som en snö, Kronjuvelerna, Talismanen samt Halvvägs till himlen, för att nämna några. Han har dessutom skrivit, regisserat och medverkat i flera egna föreställningar.

www.rolflydahl.se

Marge

PETRA NIELSEN är en av Sveriges största musikalstjärnor. Under 80- och 90-talet sågs hon i otaliga huvudroller på musikalscenerna i Stockholm, så som Chinateatern, Oscarsteatern och Intiman i musikaler som Cats, Grease, Fame och Cabaret. Till hennes största succéer hör rollen som Roxie Hart i musikalen Chicago, som hon spelade på Oscarsteatern i Stockholm. För den prestationen vann hon Guldmasken för tredje gången och fick även spela rollen både på West End i London och Broadway, New York.

På TV har vi sett Petra som polisen Anna Holt och i produktioner som Hassel och Kvinnor emellan. På film känns hon bl.a igen från Polismördaren, Pillertrillaren och Frostbiten. Petra har också medverkat i Melodifestivalen med låten Tango, tango och senast sågs hon som Morticia i musikalen Familjen Addams på Lorensbergsteatern i Göteborg och på Östgötateatern.

Charlie

DAN BRATT är utbildad på Teaterhögskolan i Malmö och har bl.a medverkat i TV-serierna Kommissionen och Oskyldigt dömd och BECK-filmen Den japanska shungamålningen. Han anlitas flitigt som röstskådespelare i både TV-serier och film, bl.a hörs han som Obi-Wan Kenobi i Star Wars: The Clone Wars, Professor Kalkyl i Tintin och Miraculix i Asterix.

På musikalscenen har Dan bl.a medverkat i Sound of Music på Göta Lejon och Sugar – I hetaste laget på Oscarsteatern.

www.danbratt.se

Marian1

JANNA YNGWE är utbildad i London vid Guildford School of Acting och Millennium Performing Arts.

I London har hon medverkat i flertalet pjäser och musikaler, däribland The Great Gatsby, Hutch och The Christmas Carol. Hon gjorde debut på West End 2009 i pjäsen Dorian Gray som en av huvudrollerna, Sibyl Vane. Hon har även medverkat i musikalen Wicked i Tyskland i rollen som Nessarose och i Göteborgsoperans produktioner av Kristina från Duvemåla och nu senast Hair.

Janna har turnerat internationellt med Londonbaserade grupperna Lip Factory och Vocal Orchestra. Hon är även artist och låtskrivare och har synts på både film och på TV.

Regi

RIKARD BERGQVIST är dramatiker, regissör och skådespelare, utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö. Han har bl a arbetat på Malmö Stadsteater, Skånska Teatern, Riksteatern, Stockholms Stadsteater, Pistolteatern, Dramaten och Wasa Teater i Finland.

För GöteborgsOperan har Rikard skrivit och regisserat musikteaterpjäserna Zvea, Kråksång och Grymt!, samt svarat för bearbetning, översättning och regi av musikalerna Stoppa Världen! – Jag vill kliva av, The Rocky Horror Show, My Fair Lady, The last five years, Carmencita Rockefeller – prinsessa av Japan och Hair.

Som manusförfattare har han skrivit för ett flertal olika TV-serier, däribland Rederiet (SVT), Tre Kronor (TV4), S:t Mikael (SVT) och Sjätte dagen (SVT).

MICKE LITTWOLD är musiker, låtskrivare, producent och musikpedagog med en lång karriär inom musikens värld. Efter att ha utbildat sig till sångpedagog och musiklärare på Kungliga Musikhögskolan hamnade han i Täby där han startade den estetiska utbildningen på Tibble gymnasium 1993 med inriktningarna musik, bild och musikal.

Ett flertal svenska musikalartister har sedan dess fått sin grundutbildning på Tibble gymnasiums musikalutbildning under Mickes ledning, däribland Cecilia Wrangel, Annika Herlitz, Pia Ternström, Emil Schillén, Andreas Wilson och Viktoria Tocca. På Tibble teater har Micke även varit kapellmästare för inte mindre än 24 musikalproduktioner.

1994 skrev han vinnarlåten Stjärnorna i den svenska Melodifestivalen och deltog även i samma tävling 1996 med låten Tårar från himlen. År 2000 tilldelades han utmärkelsen Årets låt på Svensktoppen för låten Här kommer kärleken med Idolerna.

Som producent och låtskrivare har Micke jobbat med artister som Viktoria Tolstoy, Charlotte Perrelli och Kalle Moraeus. Som musiker har han spelat med bland andra Mats Ronander, Mikael Rickfors och Lasse Lindbom.